Валерия спечели сърцето на пианиста Евгени Генчев във втория сезон

...
Валерия спечели сърцето на пианиста Евгени Генчев във втория сезон
Коментари Харесай

Валерия спечели сърцето на Евгени Генчев в “Ергенът“

Валерия завоюва сърцето на пианиста Евгени Генчев във втория сезон на риалити формата " Ергенът ". Въпреки че до последно пианистът бе колеблив и не можеше да вземе изрично решение на коя от двете дами да принадлежи сърцето му, в последния епизод след среща с родителите си и запознанството им с девойките, Евгени направи своя избор.
Прочетете още
Избраницата на Евгени Валерия е родом от град Плевен. Работи като модел главно в Япония, където отпътува на 18-годишна възраст. Била е на кориците на едни от най-известните азиатски фешън списания. Заедно с нейна другарка, Валерия основава подслон за избавени кучета и котки покрай град Плевен. Признава, че досега не е намерила подобаващия мъж, който да заслужи сърцето ѝ. Това, което я е сграбчило в Евгени, когато го е видяла за пръв път, са неговите очи. Надява се да е човек, който обича животните, с цел да намерят общ път към любовта.

В конкуренцията за сърцето на Евгени в топ 5 влязоха Елена, Валерия, Михаела, Ирина и Поли, само че единствено на крачка от финала отпаднаха последните три, като за сърцето на Евгени до последно се бориха редакторката Елена и моделът Валерия.

" Чувствам се добре и с двете, само че по друг метод. Това е едно от най-трудните решения, които съм взимал в живота си ", показа Евгени единствено ден преди да предложи брак на Валерия.

„ Влюбена съм. И съм влюбена по този начин, като не съм била влюбена от онази първата, най-романтичната обич. Не съм се усещала по този начин, на тези крила от доста, доста време “, призна Елена пред майката на пианистът Светла при самостоятелната им среща.



„ Много съм влюбена в Евгени и в действителност това, което изпитвам към него в никакъв случай не съм го изпитвала към никой досега. Затова и считам, че е доста същинско и в действителност се надявам то да е двустранно, да не е просто от моя страна. Надявам се да е съумял да изпита това, което изпитвам аз към него, тъй като аз го изпитах с помощта на това той какъв човек е и всичко, което той е направил за мен досега “, показа пък пред Светла Валерия.



Въпреки, че до последно огромна част от потребителите мислиха, че Елена ще завоюва сърцето на пианистът, прогнозите им се оказаха неверни.

Вторият сезон на най-романтичното и най-обсъжданото риалити предаване у нас, започва през месец февруари, когато 25 дами бяха посрещнати от пловдивския пианист Евгени. Сред претендентките имаше дами с най-различни специалности и ползи.

Още в първия епизод на предаването се заформиха групички, а огромна част от зрителите не одобряваха, че държанието на някои от участничките се пропагандира в прайм тайма на една от най-гледаните малките екрани у нас, като показваха възмущението си посредством голям брой постове в обществените мрежи, както и със занимателни мемета и колажи до края на сезона.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР