Валери Симеонов ще съди бившия си депутат Велизар Енчев. Вицепремиерът

...
Валери Симеонов ще съди бившия си депутат Велизар Енчев. Вицепремиерът
Коментари Харесай

Валери Симеонов ще съди Велизар Енчев, не бил „политически нахалник“

Валери Симеонов ще съди някогашния си народен представител Велизар Енчев. Вицепремиерът се обидил на изказванията, че е „ политически безсрамник “ и че прокурори и следователи се страхували от него.

Ето какво написа Велизар Енчев на страницата си във „ Facebook:

„ Валери Симеонов гостува в BiT при Диана Радева и отбрани честния здравен министър, който бил оклеветен, който не ощетил страната и с една стотинка и станал жертва на интензивно мероприятие. И щял да ме съди - тъй като го нарекох "политически безсрамник " и поради изказванието ми, че прокурори и следователи се опасяват от него.

Той безсрамно посъветва водещата, че не би трябвало да се обръща внимание на такива като Велизар Енчев. Тъй като вицето бил човек с поредно политическо държание. Обаче щял да съди Българска национална телевизия, БНР, БТВ и Нова за лъжите по негов адрес. Скандалното бе, че отбрани Валентин Касабов и неговото гнусно определение за тахтабите /хлебарките/, защото това не било език на омразата, а обикновено говорене в Народното събрание...

Понеже не може да изневери на своята същинска същина, в края на пледоарията си направи мръснишката забележка към водещата, че... имала увлечение към премиера...

Чакам с неспокойствие призовката. В съда ще показва всичките му закани против медии, публицисти и депутати, както и позорното му адвокатстване на езика на омразата на Валентин Касабов. Ще прикани като очевидци на отбраната Елена Йончева и президента Румен Радев, който изнесе, че оградата не е строена по първичния план и липсва най-малко един ред телено заграждение. И още доста неща ще желаяме и ще изнесем. "

„ Потресен съм от две неща – по какъв начин отбрани езика на Валентин Касабов и по какъв начин се опита да уязви Диана Радева по допустима най-мръснишкия метод в края на предаването. За съденето се развличам – ще бъде огромно шоу “, разяснява пред Епицентър.бг Велизар Енчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР