Валери Симеонов живее в апартамент, в малка сграда в столичния

...
Валери Симеонов живее в апартамент, в малка сграда в столичния
Коментари Харесай

Кандидат-президентите отварят врати: В дома на Валери Симеонов

Валери Симеонов живее в апартамент, в дребна постройка в столичния квартал „ Изток “.

„ Живея в жилище чартърен. Така се стекоха нещата, че би трябвало да пребивавам някъде с дамата на моя живот и с нейното семейство “, споделя политикът.

Снимка: btvnovinite.bg

Бившият зам.-председател на Народното събрание показва дамата на живота си Венера Тодорова. Тя е до него и партийния живот, лидер на листата на Патриотичен фронт.

„ В общи линии сме дружно и в живота и в политиката с Венера, споделяме всичко. Тя е много безпристрастна, Съдник на медийните ми изяви. Също по този начин и на политическите решения. Така че аз се допитвам до нея. Съобразява се. образован и интелигентен човек е. Мога да кажа, че не цепи басма на никого. Включително и на мене. тя е долу-горе моя темперамент, по тази причина си пасваме. тъй като истината е над всичко. Например за днешното ми присъединяване в един утринен блок не се изрази доста ласкаво “, споделя Валери Симеонов.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Когато се постанова, не му икономисвам безусловно нищо “, удостоверява и Венера Тодорова. „ Смятам, че той е един превъзходен човек и мисля, че много хора не го правят оценка, тъй като той е откровен, прям, а както знаем множеството политици са много подправени герои. Има много случаи, когато съм го подлагала на критика, когато е бил прекомерно непосредствен и прекомерно по-рязък да кажем “, прибавя тя.

Валери Симеонов споделя, че вечер, когато са дружно с Венера, й свири на китара. Но отхвърля да показва музикалния си гений пред камерата ни.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Това, което човек не е направил като млад си мечтае, че ще го свърши като остарее. Със зрялата фаза на живота си се пробвам да върша това, за което не ми е стигало време като по-млад. В свободните часове, вечер нормално, си изсвирвам на китара, свирил съм в рок група, като млад естествено “, споделя той.

В отпуските си Валери Симеонов избира планината, изключително Родопите.

„ Родопите за мен са най-красивата планина, обходил съм ги и съм ги кръстосал във всички направления. Имам към този момент и база там. Така, че това са моите стремежи. Също по този начин и положителната книга е добър метод да уплътни свободното си време. Обичам възрожденската литература, боготворя Николай Хайтов, прелиствам си го постоянно. Иван Хаджийски и това, което той е открил за логиката на психиката на българския народ, е извънредно настоящо през днешния ден “, споделя още претендент за президент.

Снимка: btvnovinite.bg

Симеонов прекарва 4 дни от седмицата с Венера в София и три с родителите си в Бургас. Бащата на Валери Симеонов е на 93 години, а майка му на 91.

„ Реално моята седмица е разграничена на две елементи, 4 дни в София, три в Бургас. Освен, че имам компании в Бургас, които би трябвало да управлявам и ръководя, имам и болна майка, на която би трябвало да оказвам помощ. Обикновено това става в събота, неделя и понеделник. Така че заради естеството на непрекъснатото придвижване на живота ми се наложи да пребивавам чартърен в София “, споделя за всекидневието си Валери Симеонов.

По думите му политиката не е занятие за безделници, изисква ужасно доста време. „ Освен това аз имам компании, които са независимо основани от мен, без непозната помощ. И също съм зает със своите компании “, отбелязва той.

Валери Симеонов се кандидатира за президент за първи път. Той е следващият претендент за държавен глава, който отваря вратите на своя дом за феновете на bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР