Валери Симеонов ходил на любовна авантюра в Прага за сметка

...
Валери Симеонов ходил на любовна авантюра в Прага за сметка
Коментари Харесай

СЕКС СКАНДАЛ С ПАТРЕОТ ВСЛЕРИ: Развявал си байряка с млада русокоска в Прага за сметка на народа! Бил видян как я...

Валери Симеонов ходил на любовна случка в Прага за сметка на българския поданик.

Българи живеещи в Прага описват,че е бил видян да държи за ръка млада руса дама в една от най-популярните пражки кръчми „ У калиха “.

Симеонов е бил командирован в Прага от 16-18 юли, с цел да съставлява българското държавно управление на интернационалното събитие „ Китайски капиталов конгрес “. Участници в него, обаче оповестяват, че той единствено е прочел приветствието си сутринта и по-късно не е бил видян на форума, с изключение на на формалната вечеря, съпроводен от непозната руса дама.

Няма информация и за публични двустранни срещи извършени от него, само че за сметка на това българи живеещи в Прага описват,че е бил видян да държи за ръка млада руса дама в една от най-популярните пражки кръчми „ У калиха “. Двойката е траяла разходката си по Вацлавски намести, а Валери е посочил на обичаната си Замъка на Хратчани и на всеослушание е разказъл легендата за кралица Ана.Как тя е построила Карловия мост на Валтава, като смесила хоросан с един милион яйца. Местни българи са забелязали двойката и измежду туристите на Старе место.

Най-важният въпрос обаче е какъв брой коства тази любовна разходка на страната? Тайна остава и коя е дамата на сърцето на българския вицепремиер, която го е придружавала на сантименталното пътешестване до Прага.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР