Валери Симеонов е от едно правителство и един от министрите,

...
Валери Симеонов е от едно правителство и един от министрите,
Коментари Харесай

Сидеров се ядоса на Валери Симеонов: През главата ми депутатите не могат да внасят законопроекти

Валери Симеонов е от едно държавно управление и един от министрите, той не ръководи самичък страната. Когато има законопроекти, те би трябвало да се разискват в Народното събрание. Това е по устав. За закона на горивата, предишния вторник имахме политически съвет, на който поканихме Емил Димитров да изясни защо става дума. Аз не се намесвах, само че разбрах, че от 380 компании 181 дължат пари. Има скица за източване на Данък добавена стойност от няколко компании, сподели Красимир Каракачанов в пред Беновска.
Не видях нещо, което да е стресиращо или плашещо в закона. Закон за стопанската активност не е подложен, съобщи той.
Лобист съм за хората, които не си заплащат налозите.Представете си, че до този миг всеки който е можел да кара кола, само че да е имал брошура. Целият спор, който е сега по какъв начин дадем удостоверенията. В момента закона дава на всеки един, сподели Емил Димитров, по отношение на обвиняванията на Валери Симеонов към него за закона за горивата.
Най-важният въпрос е какво оставяме на наследниците. Ние не си вършим илюзии, че ще създадем някакви недостижими неща. Правим малко по малко каквото е допустимо. Аз се убедих, че когато участваш в ръководството можеш да направиш доста неща. На огромни приказки сме се наслушали. Нека да оставим на децата ни България, която да се споделя България, да се върнат тези, които са напуснали, съобщи Волен Сидеров.
През главата ми депутатите не могат да внасят законопроекти. Това е държание, което не одобрявам. По-рядко се виждаме 3-мата водачи плюс заместниците. Последният път беше закона за горивата. 200 милиона бяха спестени от компаниите, които излязоха да стачкуват, тъй като трябваше да ги накараме да заплащат данък. Тези, които до в този момент не са плащали нищо, желаете това да продължи, само че не може в този момент, безапелационен беше той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР