Валери Божинов все още не е подписал договор със столичния

...
Валери Божинов все още не е подписал договор със столичния
Коментари Харесай

Божинката още нямал договор със Септември: Ако тялото ми говори добре, ще решим тази взаимна авантюра

Валери Божинов към момента не е подписал контракт със столичния Септември, призна самият той.

Бившият състезател на Левски разясни, че води подготовка с отбора, само че единствено в случай че се усеща добре и силите му разрешават, ще седне за договаряния с управлението.

" За да няма спекулации по отношение на моето бъдеще, желая да изясня нещо. Искам да благодаря за поканата на Матич и управлението. Тренирам с клуба, уповавам се да сме живи и здрави да нямаме проблеми. Дали ще подпиша е въпрос на време. Важно е самият аз по какъв начин ще се усещам в тима.

Най-важно е да съм здрав и да нямам травми. Знаете, че не съм играл от много време. Оттам нататък, в случай че моето тяло приказва по този начин, както аз желая, уповавам се да подпиша. Ще решим и ще седнем да забележим по какъв начин ще бъде тази взаимна случка. На този стадий упражнявам със Септември, само че не съм подписвал, както се разгласи. Познавам тима, не е нещо ново. Г-н Чандъров е упорит човек и сподели, че желае да влага в младите ", съобщи Божигол в Инстаграм.
свързани новини7204преди 22 часа
" Това, което липсва на младите, е излизането в чужбина, в Европа. Те там подвигат класата и равнището на националния тим. Плакал съм от наслада за триумфите на националния тим, нека се случат още веднъж. Стискам палци на всички млади момчета да имат капацитет и опция да имат късмет да излязат на открито. Както го правеше Мартин, Бербатов, Стилиян, както и аз.

Живи и здрави и дано всички тимове имат триумф. Дано има конспирация. Виждате битката за купата. Дано има мощни мачове и поисквам триумф на всички ", добави Валери.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР