Валери Божинов ще се присъедини към подготовката на Добруджа (Добрич)

...
Валери Божинов ще се присъедини към подготовката на Добруджа (Добрич)
Коментари Харесай

Валери Божинов - играещ помощник-треньор на втородивизионния Добруджа

Валери Божинов ще се причисли към подготовката на " Добруджа " (Добрич) при започване на идната седмица, осведоми клубният уебсайт. 

Президентът на клуба Йордан Йорданов заяви новината за радио " Добруджа ", предава Българска телеграфна агенция. Бившият футболист на " Фиорентина ", " Ювентус ", " Манчестър Сити ", " Спортинг ", " Левски " и националния тим на България освен ще води офанзивата на " Добруджа ", само че ще направи и своите първи стъпки в треньорската специалност.

Той ще бъде в треньорския щаб на Сашо Ангелов, дружно с помощник-треньора Стефан Славов. Директорът на детско-юношеската школа на " Добруджа " размени на тази позиция Мирослав Начев. След есенния полусезон той се раздели с жълто-зелените и се завърна в " Черноморец " (Балчик).

" Добруджа " няма да разчита повече още на вратаря Денислав Жеков, както и на нападателя Андриан Димитров. Голмайсторът на тима за предишния сезон през днешния ден бе показан от " Спартак " (Варна) като несъмнено ново попълнение. Той обаче има настоящ договор с " Добруджа ", а сделка сред двата клуба няма. Оферти за привличането на Андриан Димитров са постъпили и от други тимове от Първа лига, което значи, че той повече няма да носи жълто-зеления екип, даже и да не се стигне до трансфер в " Спартак ".

Първата подготовка на " Добруджа " за годината ще се организира в сряда, от 14.00 часа, на стадион " Дружба "  в Добрич и ще бъде отворена за почитателите. Очаква се 5 нови попълнения да стартират подготовка с тима, като на този стадий Йордан Йорданов издаде, че те идват от " Левски ", ЦСКА 1948 и от чужбина.

" Очаквам освен да се спасим, а да приключим малко по-напред от местата над чертата. Има всички предпоставки да се поздравим с едно по-добро класиране ", съобщи президентът на ФК " Добруджа ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР