Валери Божинов отново е единак, след като дългогодишната му приятелка

...
Валери Божинов отново е единак, след като дългогодишната му приятелка
Коментари Харесай

Най-скандалните изневери! Ето кои ВИП връзки се разпаднаха заради кръшкане

Валери Божинов още веднъж е единак, откакто дългогодишната му другарка Биляна Дол постави завършек на връзката им. Като причина за разлъката тя посочи изневери от страна на футболиста, припомня HotArena.

Неумението му да си управлява нагона през годините е пословично. Всичко стартира от Алисия, която му роди първородното му дете- Валери-младши. С Николета Лозанова стигнаха до брак и тя също му роди дете – Никол. Доколкото се знае – и на двете е изневерявал.

Един от последните образци за разлъка поради обвинявания в невярност е около фолкпевицата Кали. „ Причината да се разделим с Кали е невярност от нейна страна. Тя имаше връзка с различен мъж преди нашата дефинитивна разлъка “, призна извънредно пред „ България Днес “ бащата на третото й дете Владимир. Появи се информация, че изпълнителката е намерила нова обич в лицето на 15 години по-младия от нея Анастас от Асеновград.

За изневери, въпреки и непотвърдено, се заприказва и при раздялата на Мария и Християн Гущеров .  Милионерският правоприемник бе споделил, че фолкпевицата не желае фамилен живот, а предпочитала „ разголения живот “. „ Прецених, че моето име не се свързва с нещата, които тя прави “, разясняваше тогава Християн. Но в общественото пространство се появиха догатки, че Мара е кръшнала, до момента в който публично е била омъжена за него.

Изневери поставят край и на емблематичната връзка сред фолкизпълнителите Райна и Константин . Преди години тя призна, че е заложила капан на експоловинката си, с цел да разбере сигурно дали й изневерява. Оказало се, че в него са се хванали повече мишки, в сравнение с е очаквала. Докато е бил с нея, Коце е имал паралелни връзки не с една, а с няколко други дами.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР