Валери Божинов най-накрая си е намерил майстора. Оказа се, доста

...
Валери Божинов най-накрая си е намерил майстора. Оказа се, доста
Коментари Харесай

Намери си майстора! Дъртото коте опле Божинов в мрежата си и го направи като свое кученце

Валери Божинов най-сетне си е намерил майстора. Оказа се, много по-възрастната му другарка Биляна Дол го върти на дребния си пръст, написа " Уикенд ". „ Край на ергенските права и свободи! Валерко към този момент е под чехъла на гаджето си. 42-годишната Биляна не го пуска да мърда на никое място без нея”, описа източник от българската му компания, включваща прочулите се около Божинката персонажи като Тони Найка, Асенчо Таксито и други

Хитрата сръбкиня, известна още като Дъртото коте, по този начин съумяла да омайност наш Валерко, че оня я гледал в очите като кученце. Биляна даже идвала да го взима с колата от тренировките на швейцарския „ Лозанспорт”, с цел да не забегне Божинов нанякъде. Това му се отразява добре, защото нападателят към този момент вкара първия гол за новия си тим при успеха с 3:1 в мач за Купата на Швейцария.

Същевременно президентът на клуба Ален Жозеф разкри, че Дъртото коте е взела участие интензивно в договарянето на заплатата на Валери в „ Лозанспорт”. Отначало швейцарецът помислил, че знойната сръбкиня участва на диалозите единствено да пръска красота. Биляна, която е отрасла в Швейцария, обаче взела думата на бърза ръка и почнала да води пазарлъците. Засуканата брюнетка е във вътрешността в материята, защото е някогашна брачна половинка на немския национал Томас Дол.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР