Валери Божинов, който в момента е в Италия, сподели пред

...
Валери Божинов, който в момента е в Италия, сподели пред
Коментари Харесай

Валери Божинов: В Италия е ад без край

Валери Божинов, който сега е в Италия, показа пред " Блиц " по какъв начин протича всекидневието му в Пескара. Нападателят описа кой му е оказал помощ в сложната обстановка в страната, обхваната от пандемията от ковид.

" В хотела, където пребивавам съм. Нямаше време да си намеря жилище. Всяка заран се слушам с кондиционния треньор на Пескара и организираме виртуални тренировки. Не работи ресторантът, няма какво да ядеш. Само кафе си върша и има минерална вода. Нищо друго! Но се откриха хора, които ми подадоха ръка в сложния и доста тежък миг.

Карло е мой другар и съучастник на мениджъра ми Паломба. Всеки ден съм в къщата му - там обядвам, извозвам следобеда, вечерям и по-късно назад в хотела. Карло, жена му и трите им деца са прелестни хора, на които ще съм им постоянно признателен! 

Карло обича да споделя: " Сега имаме не три, а четири деца дружно с теб ". Ако не са те, напряко може да изперкаш от самотност. Вероятно доста хора са го споделили, само че и аз ще го повтаря - в Италия е пъкъл. Огромен пъкъл. Всеки ден умират стотици.

Над града кръжат хеликоптери. Пълно е с служители на реда. Видят ли те, че се мотаеш без причина, те задържат и глобяват, сподели той.

Изглежда тук подцениха COVID-19. Никой не е очаквал подобен пъкъл да настане. Признавам ти - и аз също. Даже в началото си мислехме, че е смешка работа и бързо ще изчезне. Какво ти изгубване обаче - от ден дневно ставаше все по-страшно и по-страшно.

Не нося маска, само че си мия по 100 пъти ръцете дневно.

Веднъж, когато хвърляхме боклука, пред нас изскочиха служителите на реда. Веднага започнаха да ни разпитват: " Къде сте тръгнали? Защо не спазвате отдалеченост от най-малко два метра един от различен? Защо не носите маски? ".

Единият от тях ме позна. На него и на сътрудника му обяснихме, че не съблюдаваме дистанцията, тъй като живеем в една къща. И че сме излезли единствено с цел да хвърлим боклука. Оказаха се правилни хора ", приключи някогашният национал. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР