Валентин напусна завинаги Игри на волята, където неслучайно бе определян

...
Валентин напусна завинаги Игри на волята, където неслучайно бе определян
Коментари Харесай

Бомба в Игри на волята: Валентин напусна, но спечели най-г...

Валентин напусна вечно " Игри на волята ", където неслучайно бе определян като един от най-умните и сложни играчи. Въпреки че си потегли на крачка от финала обаче, той е огромен победител, тъй като получи нещо доста по-хубаво от успеха.

Часове, откакто излезе от формата, Вальо сподели какво се случва в персоналния му живот, където основна героиня се оказа не коя да е, а красивата учителка Елия, която също взе участие в риалити шоуто този сезон.

" Не завоювах игрите, само че завоювах теб ", е написал само Валентин във фейсбук профила си, споделяйки фотография с новата дама на сърцето си. А в мненията под поста му стана в действителност горещо, тъй като никой не е очаквал подобен процес на събитията.



В персонален проект наподобява, че всичко за Валентин стартира да се развива без спънки. Колкото до тактиката му в Игрите, той споделя следното: " Когато влизах в Игрите нямах тактика. Бях си споделил, че в случай че племето ме прави оценка, то тактика няма да ми би трябвало. Ако се представяш добре, имаш победи, хората няма да имат локига да те предлагат. Впоследствие, като видях по какъв начин се развиват нещата в племето, трябваше да си изградя тактика.

Имам си и любимци от всяко племе. Ако е от Приключенците, имам поради от истинския състав – Милена. Тя беше много срамежлива първоначално, само че има доста качества и една от най-силните дами в този сезон. Радваше ме, че с всяка борба самочувствието ѝ се покачваше и показваше на феновете, само че и на участниците, че е способна на доста. Има качества да стигне на край.



От Бойците сигурно Морунов! Той няма слаба борба, за мен е най-комплексният състезател на сезона. От другия тим - Боби и Елизабет. Тя е мощна жена, само че ми харесва, че е от хората, които имат тактика. Боби също е доста мощен, сложен, също ми хареса като човек. Много е стойностен, има хубава ценностна система. Познавам го и за мен е добър човек, и заслужава да е на край. Ще съм благополучен, в случай че видя един от четиримата на край. ", написа show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР