Валентин и Георги Братоеви ще играят в Бургас и през

...
Валентин и Георги Братоеви ще играят в Бургас и през
Коментари Харесай

Близнаците Братоеви внесоха яснота за бъдещето си

Валентин и Георги Братоеви ще играят в Бургас и през идващия сезон, само че не за Нефтохимик 2010. Договорите им с отбора изтекоха и няма да бъдат възобновени.

„ Предстои ни едно забавно лято, може би ще поиграем малко плажен волейбол. След това най-вероятно ще се насочим още веднъж към Бургас, само че с един по-нов план и различен тим, на който ще опитаме да помогнем да реализира упоритостта си “, описа Валентин Братоев в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ по bTV.

„ Още няма нищо несъмнено. Ще участваме във към този момент основан тим, който обаче няма кой знае какви обичаи до момента, и ще опитаме да променим това. Ще се опитаме да създадем конкурентоспособен тим на Нефтохимик, Хебър и на останалите. За момента не желаеме да му кажем името “, прибавиха волейболистите. Те прецизираха, че този път не са се разделили със кавги с носителя на Купата и на Суперкупата на България.

Близнаците не назоваха името на клуба, само че става въпрос за Дея спорт, другият волейболен клуб в Бургас. Отборът на Дея приключи на второ място във Висшата лига през миналия сезон и доби промоция за Суперлигата за шампионат 2021/2022. Говори се, че за идващия сезон в този клуб стягат селекция, като желанието им е да бъдат фактор в елита. Треньор на тима пък е сестрата на близнаците - Весела Братоева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР