Валенсия успя да победи Селта Виго с класическото 3:0 след

...
Валенсия успя да победи Селта Виго с класическото 3:0 след
Коментари Харесай

Валенсия разби Селта Виго на Местая

Валенсия съумя да победи Селта Виго с класическото 3:0 след голове на Самуел Кастийехо, Маркуш Андре и Андре Алмейда.

Мачът стартира с искания за дузпа от страна на Селта Виго още във втората минута, когато Йорген Ларсен се свлече на земята, само че съдията остави обстановката без последици. В 16-тата минута Яго Аспас извърши страховит директен свободен удар, само че вратарят Мамардашвили се хвърли великолепно, с цел да го извади, преди да навести долния десен ъгъл. В 19-тата минута претенциите за дузпа на Селта Виго бяха големи, откакто имаше подозрение за игра с ръка, съдията ревизира обстановката персонално, само че единствено удостовери първичното си присъждане.

Валенсия продължи да бъде по-активният тим и в 24-тата минута мощен удар на Муктар Диакаби нацели лявата греда. В 37-мата минута разумното се случи, откакто Самуел Кастийехо насочи акуратен удар, с цел да открие резултата за домакините. Валенсия се отдръпнаха на почивката с гол задатък.

Второто полувреме стартира умерено, само че в 59-тата минута Франко Серви бе изпъден с пряк червен картон, заради рисковото му влизане. Противно на логиката, в 73-тата минута Йорген Ларсен имаше късмет да се разпише, само че вратарят на Валенсия внимаваше и избави. Седем минути по-късно Джъстин Клуиверт направи добър пробив, който приключи с удар в левия ъгъл, само че Марчесин беше добре позиционилан и се оправи безпроблемно. Две минути по-късно вторият гол за домакините бе факт. Маркуш Андре откри ужасно топката и не остави никакви шансове на вратаря Мамардашвили. В третата минута на добавеното време Андре Алмейда заби и последния трети кинжал в сърцето на Селта Виго, след прекрасен завършващ удар.

С тази победа Валенсия към този момент е на осма позиция с актив от 9 точки, до момента в който Селта Виго остава на 13-то място със 7 точки.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР