Ваксини на Астра Зенека за всички желаещи от днес се

...
Ваксини на Астра Зенека за всички желаещи от днес се
Коментари Харесай

Мутафчийски: Всеки, който поиска, може да се ваксинира и във ВМА


Ваксини на " Астра Зенека " за всички искащи от през днешния ден се слагат и във Военно-медицинска академия в София, заяви Българска национална телевизия. Досега столичният незабавен център " Пирогов " беше мястото, където хората от 4-те етапи от Националния имунизационен проект, можеха да получат ваксина.

Тази заран през кабинета във ВМА , където се слагат ваксини против COVID-19 , sа минали над 200 души, част от тях бяха имунизирани и от шефа на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски.

" От през вчерашния ден има позволение от министър-председателя да се започва към този момент и четвърта и всеобщата имунизация, тъй че към момента идващите за ваксина са от записаните в трета група и във втора груъпа, само че не връщаме нито един различен жител. Всеки който желае може да пристигна да се имунизира, имаме задоволително количества ваксини " Астра Зенека ", имаме увещание от РЗИ, че ще ни обезпечат незабавно, а от на следващия ден ще ни дават и " Пфайзер ", тъй че " Модерна " имаме налична, тъй че продължаваме в цялостна мощ. Тук са 10 точки, от понеделник разкриваме още 10 точки. От понеделник работното време ще бъде от 8 часа вечерта ", съобщи за Българска национална телевизия проф. Венцислав Мутафчийски.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР