Ваксината срещу COVID-19 на американската компания защитава най-малко шест месеца.

...
Ваксината срещу COVID-19 на американската компания защитава най-малко шест месеца.
Коментари Харесай

Проучване: Антителата след ваксината на Moderna се запазват за поне 6 месеца

Ваксината против COVID-19 на американската компания пази минимум шест месеца. Това излиза наяве от.
Според изследването антителата са били дейни на 209 ден от началото на проучванията, като са били изследвани доброволци, взели участие във Фаза 1. И макар че все още към момента не е ясно равнището на антитела, нужно за обезвреждане на вируса, в три обособени серолотични изследвания е потвърдено, че след втората доза на имунизацията с име mRNA-1273 се създава имунен отговор, който трае най-малко 6 месеца. Предстоят проучвания и за трайността на антителата за по-дълъг интервал от половин година.
 Колко време лишава да се развие цялостен имунитет след втората ваксина за COVID-19 Колко време лишава да се развие цялостен имунитет след втората ваксина за COVID-19
В международен мащаб се създават доста разнообразни ваксини против COVID-19. Досега в Съединени американски щати Администрацията по храните и медикаментите (FDA) е ра...
Откритията са сходни с тези, огласени от Pfizer за тяхната ваксина предходната седмица. И двете изявления се основават на проби измежду десетки хора, взели участие в клиничните тествания на имунизациите, довели до всеобщата им приложимост. Тези проучвания са направени преди появяването и разпространяването на тревожните нови разновидности на ковид.
Друга публикация в здравното списание също провокира паника поради разновидностите на новия ковид. Учените са измерили антителата, блокиращи вируса, при 50 души, ваксинирани с имунизациите " Синофарм " и " Синовак ", създадени в Китай. Много от тях демонстрират цялостна или частична загуба на успеваемост против южноафриканския вид на вируса. Ваксините обаче наподобява обезпечават отбрана против английския вид. В тази връзка Pfizer и Moderna оповестиха, че работят за актуализиране на имунизациите си или за вероятно основаване на бустер против разновидности на ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР