Важно предупреждение за потребителите публикува технологичният гигант Apple. Според известието

...
Важно предупреждение за потребителите публикува технологичният гигант Apple. Според известието
Коментари Харесай

Apple предупреждава: Дръжте iPhone 12 далеч от пейсмейкъра си

Важно предизвестие за потребителите разгласява софтуерният колос Apple. Според известието смарт телефоните на компанията могат да окажат отрицателно въздействие на избрани медицински устройства, в това число така наречен пейсмейкъри.

В събота Apple разшири авансово издадената информация за сигурност на iPhone 12, като разгласи, че и четирите нови модела, както и някои от аксесоарите към тях, съдържат магнити и радиостанции, които излъчват електромагнитни полети, като и двете „ могат да попречат “ на действието на вградени пейсмейкъри, дефибрилатори и други, съобщи CNN.

От компанията означиха още, че макар че съдържа повече магнити от предшествениците си, iPhone 12 не съставлява огромен риск от магнитни разстройства в медицинските устройства, в сравнение с по-старите модели.

Възникване на проблем може да се чака, когато смарт телефонът е на към 15 сантиметра разстояние или 40 сантиметра при безжично зареждане.

Аксесоарите MagSafe, в това число докинг станции и магнитен портфейл, стартирани през есента на 2020 година, също може да имат негативен резултат.

Източник: Мениджър Нюз

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР