Важно ли е детето само да избира дрехите си? Трябва

...
Важно ли е детето само да избира дрехите си? Трябва
Коментари Харесай

ИГРА: Трябва ли детето само да избира дрехите си?

Важно ли е детето единствено да избира облеклата си? Трябва ли да го поправяме, когато не утвърждаваме облеклото? А вие оставяхте ли малчугана си самичък да избира облеклата си? Споделете в мненията.

Децата обожават да вземат решения . От това с какво и кого да играят до това какво да облекат. Около втората година множеството малчугани минават през прочувствен интервал, който доста родители биха сравнили в естествен прелом, по-известен като " кошмарните две ".

Тогава може да прояви и първите си по-специални желания за облекла - може да не желае да носи панталони, или да заобикаля облекла с избран цвят, може да държи единствено да се облича, въпреки да е очевидно от Космоса, че няма метод да се оправи. Въпреки изкривено или наобратно облечените облекла, които като че ли е съчетавал човек с превръзка на очите, е добре да оставите малчо самичък да избира тоалета си .

 Добави изложение

За да улесните процеса, можете да изрежете дребни картинки и да ги залепите на шкафовете и чекмеджетата, с цел да знае детето къде какво да открие - потничета, гащи, блузки, панталонки, рокли.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР