Важно е да се разбере, че да се подготви едно

...
Важно е да се разбере, че да се подготви едно
Коментари Харесай

За да не става орел, рак и щука: Денков срещу квотния принцип, след лидерската среща три пъти се чул с Габриел

„ Важно е да се разбере, че да се приготви едно съдружно съглашение, са нужни месеци. Ние нямаме това време, видял съм, че единственият способ, който работи е с търсенето на консенсус. Назначаваме си зам.-министрите, управническата стратегия е съвсем подготвена в краен тип. "

Това разяснява министър председателят Николай Денков, който участва на учението на спецчастите, след вчерашната лидерска среща сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

" Ако някой желае да промени метода за взимане на решения, не може да стане от през днешния ден за на следващия ден. Трябва време. Аз не одобрявам квотния принцип. Квотният принцип значи всеки да си назначава който желае, а по-късно става орел, рак и щука “, съобщи той.

Проблемът се корени в доверието, счита Любомир Каримански

„ След срещата през вчерашния ден се чух най-малко три пъти с Мария Габриел, обсъждаме въпроси, назначихме още един зам.-министър. Големият проблем не е по какъв начин работи държавното управление – вършим си работата. Трябва да се реши по какъв начин да се обезпечи законодателната стратегия, без която няма смисъл цялото изпитание “, съобщи Денков.

Не стана ясно ще има ли документ, който ще бъде подписан

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР