Важно е да се гледа напред, всички имат вина за

...
Важно е да се гледа напред, всички имат вина за
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: За определени групи ваксинирането да е задължително

" Важно е да се гледа напред, всички имат виновност за слабата имунизация у нас, само че първо би трябвало да решим казуса, а след това да търсим отговорните ", това сподели в " Твоят ден ", по NOVA NEWS доктор Александър Симидчиев.

Според него аргументите за сегашната обстановка е нарушената връзка в процеса. За него нещата и сега са оставени на самотек. Специалистът акцентира, че би трябвало да се направи професионална акция, която да улесни връзката, с цел да се обясни на всички хора за нуждата от имунизация.

Д-р Симидчиев е уверен, че има рискови групи, които не трябва да се разболяват, заради което би трябвало да се имунизират, а това се реализира с диалози и разяснение.

За наложително имунизиране за избрани групи медикът има вяра, че държавното управление би трябвало да вземе такова решение.

Той осведоми още, че имунизирането след преболедуване е целесъобразно, тъй като се усилва доста имунитета.

За трагичния случай от Пловдив с умряло 18-годишно момче доктор Симидчиев съобщи, че би трябвало да се изчака следствието на способените органи.

Д-р Александър Симидчиев сподели още за наличието си в Народното събрание, че е бил отчаян, тъй като не е могъл да осъществя концепциите си за смяна в опазването на здравето, само че е подготвен за трети опит, само че би трябвало човек доста добре да реши къде е най-полезен.

Относно новия план на Асен Василев и Кирил Петков той съобщи, че не може да не се поддържа поръчка да няма корупция в страната, само че би желал да види освен това от концепциите им в областта на опазването на здравето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР