Важно е България да спечели, а в последните 6 месеца

...
Важно е България да спечели, а в последните 6 месеца
Коментари Харесай

Плевнелиев: България е напът да се превърне в първата бананова република на Балканите  

Важно е България да завоюва, а в последните 6 месеца България загуби. Страната е затънала още повече в популизма. Държавата е счупена и първите две партии са се усетили. Това съобщи пред Българска национална телевизия експрезидентът Росен Плевнелиев.

В демокрацията е напълно обикновено политическите партии да си приказват, посочи Плевнелиев. Ротацията на ръководителя на Народно събрание и правна комисия за него е огромна нелепост, заради което той упрекна ПП-ДБ в популизъм.

Дайте път на демокрацията, прикани той и уточни популистите: Политическа партия, Възраждане и даже президентът Румен Радев.

" България ще се трансформира в първата бананова република на Балканите, какво желаеме да се пържим в личен сос ", подлага на критика той антиевропейската изразителност. Събудете се, българи, настоя Росен Плевнелиев.

Ако се въоръжим с демократичния метод, никой няма да загуби, счита той. Популизмът е болест, от която няма излаз, съгласно него. Популистите бутат България в ръцете на императора, който седи в Москва, обезпокоен е експрезидентът.

От 20 години българският лев е вързан към еврото, както напомни той за референдума на Възраждане. Много популизъм и никакви решения, съзря Росен Плевнелиев. Путин няма да се успокои, до момента в който не смачка Украйна, счита той и изясни, че в случай че Украйна стане свободна и европейска страна, режимът на Путин ще падне. Има по какъв начин да се стегне дефицитът до 3%, сподели Росен Плевнелиев.

Радев е огромният популист на републиката, по мнението му. Той се надява политиците да са почтени към гласоподавателите си. Грешка е обединението сред Политическа партия и Демократична България. Сценарият на съветските прислужници в България е референдумът на Възраждане да се организира дружно с локалните избори, акцентира той.

Този референдум е гибел за младежите и е равностоен на Брекзит. Плевнелиев не счита, че е добра концепция Димитър Радев да стане министър председател. Според него ще има програмно държавно управление, което няма да ни води към казакските степи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР