Вчера дупнишки полицаи са установили извършителя на кражба на мобилен

...
Вчера дупнишки полицаи са установили извършителя на кражба на мобилен
Коментари Харесай

Кражби и закана в Дупница и Кюстендил

Вчера дупнишки служители на реда са открили причинителя на кражба на мобилен телефон от локална жителка. Кражбата е била осъществена преди 3 дни. Извършителят на действието е 78-годишен, телефонът е конфискуван от него. Преписка е формирана по случая в районно управление (на МВР) Дупница.

Вчера 41-годишен мъж е откраднал велосипед от частен парцел в Кюстендил. Няколко часа по-късно при извършените издирвателни дейности чиновниците на реда са го открили, велосипедът е конфискуван.

Бързо полицейско произвеждане е формирано по случая в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско произвеждане е формирано в районно управление (на МВР) Дупница през вчерашния ден за отправена закана за ликвидиране. 36-годишен мъж е отправил заканата по телефона към някогашната си партньорка. За случая е известен дежурен прокурор.

Кражба на към 50 кг проводник/отпадък/ от ремонтно хале в Кюстендил е декларирана през вчерашния ден. Дежурна полицейска група е направила оглед на място, проникването е осъществено посредством взломяване на прозорец. Досъдебно произвеждане е формирано по случая в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.

Повреждане на непозната благосъстоятелност е декларирано през вчерашния ден в районно управление (на МВР) Дупница – входна врата на апартамент в града е повредена след изпръскване със спрей. Досъдебно произвеждане е формирано по случая, известен е дежурен прокурор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР