Важна е темата за отговорността и призовавам ГЕРБ-СДС, както и

...
Важна е темата за отговорността и призовавам ГЕРБ-СДС, както и
Коментари Харесай

ВИДЕО Радев отрече да е архитект на бъдеща коалиция за кабинет, а Десислава Атанасова обяви, че ГЕРБ не се страхува

" Важна е тематиката за отговорността и приканвам ГЕРБ-СДС, както и всички парламентарни групи да работят напълно в границите на своята отговорност, без да бягат от нея, само че и без да я надвишават. Искам да разсея някои спекулации, че аз бързам със длъжностен кабинет. Напротив, аз акцентирам какви са провокациите пред страната, които търсят решение във допустимо най-кратък период. Всички ние би трябвало да работим по този начин, че допустимо най-бързо и оперативно да имаме настоящо, отговорно и с нужната поддръжка държавно управление ", сподели на старта на съвещания те с партиите за сформиране на кабинет президентът Румен Радев.



" Нека моята угриженост да не се дефинира като припяност. Това е моя отговорност по Конституция. И още нещо да уточня за упованията към мен. Президентът не е и не може да бъде проектант на бъдещата коалиция и ръководство. Най-малко по силата на това, че аз нямам пълномощия ", безапелационен бе президентът.

" Очаквахме да ни поздравите, господин президент! Отговорността идва във Вашите ръце.  Не ни е боязън от инспекции, проверки и длъжностен кабинет, разгласи ръководителят на ПГ на ГЕРБ - Атанасова. 

На срещата участваха още Томислав Дончев и Даниел Митов. 

" ГЕРБ като първата политическа мощ след извършените постоянни избори е поканена от Вас на съвещания. Идваме тук с ясната отговорност, че страната ни стои пред редица провокации. Правилно отбелязахте и Вие, че към момента не е предходна здравната пандемия, предстоят стопански и обществени провокации. Осъзнавайки отговорността, която носим директно след изборите обявихме, че сме подготвени с министерски кабинет, който доста бързо може да стартира своята активност със оправянето с пандемичната рецесия. Това съобщи Десислава Атанасова на съвещания те при президента.

Следващи  съвещания :

10:15 ч. " ИТН "

11:30 ч. Българска социалистическа партия

13:30 ч. Движение за права и свободи

14:45 ч. " Демократична България "

16:00 ч. " Изправи се! Мутри вън! "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР