Важен инфраструктурен обект е бил поразен при руска въздушна атака

...
Важен инфраструктурен обект е бил поразен при руска въздушна атака
Коментари Харесай

Русия порази важен инфраструктурен обект в Украйна, наредиха евакуация в Калиновка

Важен инфраструктурен обект е бил изумен при съветска въздушна офанзива в Западна Украйна, оповестиха управляващите на Виницка област, без да показват детайлности. В град Калиновка е подредена евакуация.
Прочетете още
" В момента няма потребност от обща евакуация, с изключение на непосредствената зона към мястото на удара, сподели Васил Полишчук, началник на администрацията на град Калиновка, съгласно уеб страницата на града.

Не се оповестява каква цел е била изумена или какво оръжие е употребявано. Регионалният губернатор Сергей Борзов заяви за удара на неизяснен инфраструктурен обект, термин, който украинските чиновници от време на време употребяват за обозначаване на уреди, участващи в производството на електрическа енергия или други промишлености.

По-ранни отчети споделиха, че в региона са работили дронове. Безпилотни самолети камикадзе, изстреляни от съветската войска от Крим, доближиха западните и централните региони на Украйна.

Въздушна паника бе оповестена във Виницка, Хмелницка и Черкаска област, известия за огън от Противовъздушна отбрана идват както от тези области, по този начин и от южните региони на Украйна.

По-рано украинските Военновъздушни сили оповестиха за " шахеди ", летящи към цели в западната и южната част на Одеска област, в това число пристанища на река Дунав.
 
Обстрел и на съветска територия. Противовъздушната защита в Белгородска област е свалила тази нощ над девет снаряда, изстреляни от системи за залпов огън " Ураган " на украинската войска. Няма известия за потърпевши хора и опустошения.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР