В Западно Мексико бяха открити 45 чувала с човешки останки.

...
В Западно Мексико бяха открити 45 чувала с човешки останки.
Коментари Харесай

Разследването за намерените в Мексико 45 чувала човешки останки напредва

В Западно Мексико бяха открити 45 чувала с човешки остатъци. Има подозрения, че в тях може да са труповете на няколко изчезнали чиновници на прът център, обявиха мексикански прокурори, съобщи Ройтерс.

Прокуратурата на мексиканския щат Халиско заяви, че останките, открити в региона на град Сапопан, към момента са обект на разбор и че няма изводи що се отнася до идентифицирането им.

" По предварителна информация откритите остатъци в Сапопан съответстват с физическите характерности на част от младежите, които търсехме ", се споделя в изказване на прокуратурата.

Човешките остатъци бяха открити по-рано тази седмица в покрайнините на град Гуадалахара, който е столица на щата Халиско, в границите на интервенция по търсене на група от седмина изчезнали чиновници на прът център. В неопределеност е и осми човек, за който се допуска, че е обвързван с групата на изчезналите, написа Българска телеграфна агенция.

Във вторник министърката на сигурността Роса Исела Родригес съобщи пред публицисти, че първичните данни, събрани по следствието, сочат, че чиновниците " са се занимавали с някакъв тип машинация с недвижими парцели и някакъв тип телефонно изнудване ".

Властите поставят старания да схванат на какъв брой души принадлежат останките, открити в чувалите, кои са тези хора и по какъв начин са умрели.

По държавни данни понастоящем в Мексико над 100 хиляди души се водят за изчезнали.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР