В забързаното ежедневие и в света на дигитализацията все по-често

...
В забързаното ежедневие и в света на дигитализацията все по-често
Коментари Харесай

Това лято плащай с карта, за да пътуваш повече

В забързаното всекидневие и в света на дигитализацията все по-често хората избират да заплащат с физическа карта или посредством мобилен портфейл. Банковата карта е разплащателното средство, което дава голям брой благоприятни условия и преимущества на своите притежатели, изключително при съществуването на сигурни, ефикасни и новаторски картови артикули.

Електронните преводи като метод на разплащане и потреблението на безконтактните технологии стават все по-предпочитан избор измежду потребителите по целия свят. В края на 2020 година над 2,8 милиарда мобилни портфейла са регистрирани в приложимост, а прогнозите през идващите години са този брой да се усили с близо 74% и да доближи до 4,8 милиарда в края на 2025 година

На фона на тази обстановка и в разгара на лятото, когато опитваш да намериш баланс сред концепциите за летен шопинг, почивка и забавни събития, комфортното извършване на покупки и лесното разплащане се трансформират във значим фактор. Особено, когато се добави съчетаването им с динамичността на работното всекидневие и препускането през всички отговорности.

Колко постоянно използваш своята карта - два или три пъти в седмицата? А може би всеки ден. Какъвто и да е отговорът, Пощенска банка ти предлага още малко спомагателна мотивация при избора на средство за ежедневните ти разплащания.

ЕТО КАК МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ С ПОЩЕНСКА БАНКА

В интервала 1-ви юни - 31-ви август 2022 година направи най-малко 10 заплащания с твоята карта Visa от Пощенска банка, издадена преди старта на акцията и участвай автоматизирано в томболата ни за премия. Изборът какви да са заплащанията е напълно твой - можеш да пазаруваш в търговски обекти, да плащаш за услуги и артикули онлайн, както и да платиш битовите си сметки, локални налози и такси посредством цифровите канали на Пощенска банка: интернет банкиране (e-Postbank), мобилно банкиране (m-Postbank) или повсеместен длъжник (u-Postbank). Може да плащаш както с физическата си пластика, по този начин и с мобилния портфейл ONE wallet by Postbank или Apple Pay, където си цифровизирал своята карта. Колкото повече заплащания направиш до 31-ви август, толкоз по-голям е шансът ти да спечелиш. Всеки 10 заплащания с твоята карта Visa, отговарящи на изискванията за присъединяване в акцията, ти дават в допълнение право на присъединяване в томболата за една от страхотните награди.

НАГРАДИ

Това лято е време за пътешестване и завършения. Кампанията на Пощенска банка, в партньорство с Visa, ти дават благоприятни условия за такива. Най-големите късметлии ще могат да завоюват един от 10 ваучера за пътешестване до екзотична дестинация по собствен избор, на стойност 8 000 лева всеки. А един от всички взели участие ще се снабди с огромната премия - премиум хибриден автомобил Lexus UX 250h Hybrid EXECUTIVE Plus, с цел да пътува наоколо и далеко, и с грижа за природата. Печелившите ще бъдат изтеглени на инцидентен принцип в наличието на нотариус, в период от 10 работни дни след края на акцията. Наградите подлежат на данъчно облагане по ЗДДФЛ, данъкът за автомобила е за сметка на спечелилия участник.

Пълна информация за изискванията за присъединяване в акцията, както и за приемането и използването на премиите, се съдържа в Официалните правила на промоционалната акция, налични, на уеб страницата на банката www.postbank.bg.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР