В японската школа „Мито“ (вариант на конфуцианството) е описано поведение,

...
В японската школа „Мито“ (вариант на конфуцианството) е описано поведение,
Коментари Харесай

Преврат, пълзящ преврат, пискат мишлета и похапват сиренце

В японската школа „ Мито “ (вариант на конфуцианството) е разказано държание, по какъв начин от общото протичащо се, някой изважда единствено това, което му служи и го декларира като истина. Това, съгласно учителя Мицукуни, попречва развиването на нацията.

Тук това е специалност за някои. Близнашки Брани Борисов, само че не споделя по какъв начин се назовава ръководство, което 11 години не отлепи България от последните места в Европа по заплати, пенсии, здравно обслужване, господство на правото, дълготрайност на живот и прочие И на първо по заболеваемост, смъртност, корупция, понижаване на популацията, неграмотност… Кажете, Близнашки.

Каква е дефиницията за ръководство, което разчита на страха, преследването на неуместните, рекет и шантаж? Нарича се злополука. Катастрофа, известна като ръководство „ Борисов 1, 2, 3 “.

Тревожността на Близнашки припомня за тези загрижени копривщенци, които запрели в зимника бунтовниците през 1876 година, отпред с Тодор Каблешков, тъй като готвели прелом против султана и той щял да се ядоса. Най-активен в този " патриотичен " акт бил чичото на Каблешков…

Същият яд тормози Близнашки през днешния ден и той се усеща предназначен да отбрани султана от Банкя. Защото му е скъпо сиренцето.

Всяка съвременна смяна наподобява на предходното потомство като прелом, - споделя Бил Гейтс.

Мишоци - рицари на сиренцето.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР