В Япония е арестувана 25-годишна вдовица, която, както се оказа,

...
В Япония е арестувана 25-годишна вдовица, която, както се оказа,
Коментари Харесай

25-годишна отровила съпруга си, преспал с 4000 жени

В Япония е задържана 25-годишна вдовица, която, както се оказа, е отровила възрастния си брачен партньор милионер няколко месеца след сватбата. Убийството е осъществено през 2018 година, написа dailymail.co.uk, представен от БЛИЦ.

Косуке Нозаки, който приживе се хвалеше, че е похарчил милиони поради „ безграничното си предпочитание за секс с красиви дами “, умря от остро отравяне на 77-годишна възраст.
 25-годишна отровила брачна половинка си, преспал с 4000 дами

Установено е, че преди гибелта му брачната половинка му Саки Судо е търсила в интернет информация за медикаменти. След това, съгласно проверяващите, тя е дала на Нозаки огромна доза подтикващ препарат. Според някои данни тя е поставила лекарството в някаква напитка, защото по тялото на умрелия не са открити следи от игла.

Осем месеца преди гибелта си Нозаки съобщи, че не има вяра на слуховете, че Судо е с него само поради парите, макар че разликата сред тях е 50 години.

В автобиографията си милионерът, който се е занимаваше с недвижими парцели, написа, че за 4000 дами е пръснал 3 милиарда йени (27,5 милиона долара).

" Причината да изкарвам пари е, с цел да излизам с привлекателни девойки. Не се интересувам от коли или къщи. Вместо това имам безгранично предпочитание да върша секс с красиви дами ", споделя той през 2016 година

В наследството си той споделя, че желае да подари 1,3 милиарда йени на град Танабе в префектура Вакаяма, където е живял. Половината от положението му отива при неутешимата му вдовица.

Пред Агенция Франс Прес от локалната полиция не удостоверяват задържането на 25-годишната Судо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР