В WhatsApp предстои голяма промяна... Емил Василев 11:09 | 13.02.2024

...
В WhatsApp предстои голяма промяна... Емил Василев 11:09 | 13.02.2024
Коментари Харесай

WhatsApp е на път да промени начина, по който изпращаме съобщения завинаги

В WhatsApp следва огромна смяна...

Емил Василев 11:09 | 13.02.2024 0 Сподели

Най-четени

ТелефониЕмил Василев - 17:30 | 11.02.2024

Ето какво в действителност значи буквата „ i “ в iPhone

АвтомобилиИван Давидов - 20:38 | 11.02.2024

Кои са най-хубавите моделни години на Toyota RAV4?

IT НовиниДаниел Десподов - 16:25 | 12.02.2024

Най-неочаквано вълците-мутанти покрай Чернобил са развили резистентност против рака

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

След безусловно години на вяра, потребителите на WhatsApp в действителност получават актуализацията, за която постоянно са мечтали – опцията да изпращат известия на другари в други платформи.

Е, скоро, само че не напълно.

Все отново фактът, че WhatsApp публично удостовери, че работи по оперативната съгласуемост след приключване на информация от WABetaInfo е значим. Актуализацията ще промени „ разпоредбите на играта “.

Вече няма да търсите във всичките си приложения последното известие от другар или онази фотография, която ви е изпратил преди седмици. Всички те ще бъдат там в WhatsApp, стига да са били изпратени във Фейсбук Messenger към този момент. А може би някой ден и в Telegram или Signal.

SMS-ите няма да бъдат включени, нито iMessage, най-малко на този стадий.

Това е по този начин, тъй като ходът на WhatsApp не е напълно единствено с цел да улесни живота на потребителите. Той е разследване от нов закон на Европейски Съюз, който изисква най-големите приложения за изпращане на известия да взаимодействат между тях. iMessage към момента се преглежда. Законът също по този начин прецизира, че криптирането от край до край би трябвало да се поддържа за потребителите, даже и на разнообразни платформи, и че те би трябвало да изберат тази функционалност, а не приложенията да имат автоматизиран достъп.

Функцията към момента е в развой на бета тестване, само че изминал скрийншот демонстрира поле „ Чатове с трети страни “ в основното меню със известията.

Изтекъл скрийншот на функционалността в развой на бета тестване

„ Има същинско напрежение сред предлагането на елементарен метод за предложение на тази оперативна съгласуемост на трети страни, като в същото време се резервира поверителността, сигурността и целостта на WhatsApp. Мисля, че сме много удовлетворени от това, което постигнахме. “

заяви в диалог с Wired Дик Брууер, шеф по инженерните въпроси в WhatsApp

Изглежда, че към момента има някои проблеми, свързани със сигурността и неприкосновеността на персоналния живот, които би трябвало да бъдат преодолени. Говорител на швейцарското приложение за известия Threema съобщи пред Wired, че системата към момента не дава отговор на нейните стандарти. До крайния период на Европейски Съюз за оперативна съгласуемост на приложението остават единствено 6 седмици.

Когато бъде пуснато, се чака приложението да се концентрира върху предпазените директни известия, в това число изображения, гласови бележки и видеоклипове. Групите и позвъняванията ще бъдат на по-късен стадий.

Както постоянно, WhatsApp е ангажиран с тестване и стартиране на допълнения към своите мобилни и настолни артикули.

Миналия месец стана ясно, че Chat Lock ще се появи в десктоп версията, което значи, че потребителите към този момент могат да се любуват на NSFW известия и на компютър.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР