В утрешния брой на вестник Марица можете да прочетете тези

...
В утрешния брой на вестник Марица можете да прочетете тези
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Ходът на ГЕРБ е бутафория

В утрешния брой на вестник " Марица " можете да прочетете тези и доста други забавни авторски тематики и разработки:
Тапа пред пандиза до март поради колектора

Бул. " Александър Стамболийски " беше затворен в сектора сред кръстовището с ул. " Димитър Талев " и продължението на бул. " Македония " до пандиза. Ограничението незабавно провокира яд измежду водачите, които още веднъж не схванаха в точния момент, че на булеварда стартира построяването на Южен обходен колектор на ВиК и замяна на остарелия магистрален тръбопровод, който постоянно аварира.


ГЕРБ остави Меси на пейката, вади неврохирург за министър председател
ГЕРБ изненадващо номинира неврохирурга от " Пирогов " проф. Николай Габровски за кандидат-премиер. Ден по-рано водачът на партията Бойко Борисов разгласи, че е българският Меси в политиката и няма по-добър вид от него като министър-председател. Още тогава обаче подвизаващият се под №13 капитан на Витоша (Бистрица) разгласи, че има и втори сюжет, при който обединението ГЕРБ-СДС ще предложи отпред на кабинета специалист, който да е допустим за другите партии.



Ходът на ГЕРБ е бутафория, въобще нямат желание да ръководят – изявление с политолога Георги Киряков

" София Асфалт " ще прави разширението на ул. " Царевец "

Консорциум „ Царевец 22 ” с водещ участник компанията „ София Асфалт ” печели публичната поръчка за разширението на ул. „ Царевец ” от кръстовището с бул. „ Хаджи Димитър ” до „ Свобода ”. На второ място е класирана известната компания „ Запрянови-03 ”, а общо петима бяха участниците за ремонта на една от главните улици в регион „ Западен ”.

Европейски Съюз обезпечи 4,8 млн. лв. за топъл обяд на бедните
Проектът „ Топъл обяд в Община Пловдив “, стартирал на 1 октомври, ще продължи 4 години с безплатна помощ от Европейски Съюз в размер на 4 815 360 лева Това стана допустимо, откакто зам.-кметът по спорт, юношески действия и обществена политика Георги Титюков и шефът на Дирекция „ Социална политика “ Веселина Ботева подписаха контракт,  финансиран от Програма за храни и главно материално подкрепяне 2021-2027 от Европейски обществен фонд плюс.

Коледната елха блества с хубостите на България

Социалното дружество за хора с увреждания подреди керамика, текстил и стъкло в нов магазин в " Капана ".

Над 12 000 работят незаконно в агросектора

12 487 бр. нарушавания са открили контролните органи на Инспекцията по труда от началото на тази година до 31 октомври, когато завършва интензивният аграрни сезон. За този интервал са осъществени 3756 бр. инспекции в бранш „ Селско стопанство “. Ежегодно браншът предстои на засилен надзор, защото е разпознат като рисков както във връзка с потреблението на недеклариран труд, по този начин и по сигурност и здраве при работа. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР