В утрешния брой на теоретичното списание на ККП Циушъ“ ще

...
В утрешния брой на теоретичното списание на ККП Циушъ“ ще
Коментари Харесай

Си Дзинпин публикува статия за мисията и целите на партийните кадри

В утрешния брой на теоретичното списание на ККП „ Циушъ “ ще бъде оповестена публикация на Си Дзинпин, озаглавена „ Да се стремим да бъдем стълбове на обществото, правилни на партията и народа, способни да осъществим предоставените ни от времето задачи “.

В публикацията се показва, че „ израстването и подготовката на млади фрагменти е директно обвързвано с бъдещето на ККП и народа “.

„ Необходимо е да се култивират преданост към партията и национализъм, отговарящ на ползите на народа, благородна и чиста идейна сфера, да се образуват и употребяват в практиката отлични привички, почтени за тежката отговорност, да се работи настойчиво за богатството на партията и хората и се остави незаличима диря в пътя напред. Само когато членовете на партията и кадровите служащи мислят за страната, имат високи упоритости, не се не помнят за своята задача, интегрират житейските си идеали в делото на партията и народа и преглеждат благополучието на хората като най-важна задача, те ще водят заслужен и пълностоен живот “, се споделя още в публикацията.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР