В утрешния брой на партийното списание Циушъ“ ще бъде публикувана

...
В утрешния брой на партийното списание Циушъ“ ще бъде публикувана
Коментари Харесай

Китай ще гради модерна индустриална система с ускорени темпове

В утрешния брой на партийното списание „ Циушъ “ ще бъде оповестена публикация на генералния секретар на Централен комитет на ККП Си Дзинпин, която ще се концентрира върху няколко съществени казуса в актуалните стопански каузи. Тя в действителност е част от речта му на миналогодишното заседание по икономическите въпроси, предава .

В публикацията китайският водач приканва за разширение на вътрешното ползване, ускорено създаване на съвременна индустриална система, дейно привличане и потребление на задграничните капитали и попречване на икономическите и фискални опасности.

През 2023 година Китай би трябвало да се концентрира върху съживяването на селата и да се подхващат безапелационни ограничения за попречване на повторното огромно обедняване на хората. Трябва да се придвижи новият кръг всестранна и задълбочена промяна, построяването на самодейността „ Един пояс, веднъж “ да е висококачествено, да се ползват тактиките за координирано развиване на районите и да се реализира зелената промяна на социално-икономическото развиване, чиято цел е създаване на по-красив Китай, се акцентира още в публикацията на Си Дзинпин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР