Постиженията ѝ са плод на вложения труд, борбения ѝ характер

...
Постиженията ѝ са плод на вложения труд, борбения ѝ характер
Коментари Харесай

Честен и почтен човек: СДС-Варна със силна кандидатура на доц. д-р Медиха Хамза

Постиженията ѝ са плод на инвестиции труд, борбения ѝ темперамент и непримиримостта ѝ по отношение на неправдите.
Председателят на СДС-Варна доцент доктор инж. Медиха Хамза е претендентът на сините за депутат в листата на ГЕРБ-СДС. Депутатът в 49-ото Народно заседание е с упоритост да затвърди постигнатото и да продължи работата си по целите на хората с дясно консервативно мислене.

Доц. доктор Медиха Хамза е почтен, честен човек. Отдадена е на работата в интерес на Варна. Не отстъпва от позицията си, когато би трябвало да отбрани ползите на жителите на Варненския район.

Трудът е в основата на триумфите, които е постигнала в кариерата си на академик. През 2006 година придобива научна степен „ лекар “, а след къс интервал от време става доцент по Електрически мрежи и системи. Доц. доктор инж. Медиха Хамза преподава в два университета – първо в Технически университет-Варна, след това – в Медицински университет-Варна. Един мандат е заместник-декан по образователна работа в Електротехническия факултет на ТУ-Варна.

Постиженията ѝ са плод на инвестиции труд, борбения ѝ темперамент и непримиримостта ѝ по отношение на неправдите.

В работата си като депутат от Съюз на демократичните сили в 49-ото Народно заседание тя е създател на измененията в Закона за висшето обучение, касаещи трудовите хонорари на университетския състав в страната. С препоръчаните от нея законови правила младите експерти във висшето обучение ще получават почтени приходи – 1400 лева стипендия за докторанти и 2516 лева заплата за асистенти. Ангажиментът на доцент Хамза към хората с увреждания откри решение с препоръчаните от нея промени в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие и тези наши сънародници към този момент ще имат пълностоен достъп до плажовете и морето.

Доц. доктор инж. Медиха Хамза има вяра, че българите, като жители на Европейския съюз, заслужават европейски приходи и качество на живот.

Залага на обичайните за българина полезности - семейство, жанр, родно място, роден край! Отстоява ги с отговорност, почтеност и професионализъм.

Гласът за доцент доктор инж. Медиха Хамза е глас за почтен и честен политик, потвърдил се академик и работлив държавник, чиято идея са лоялността към Варна и хората от родния ѝ край!

СДС-Варна застава зад своя ръководител и приканва варненци да поддържат доцент доктор инж. Медиха Хамза!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР