В урината на Георги Йомов е открит метаболид на тестостерона,

...
В урината на Георги Йомов е открит метаболид на тестостерона,
Коментари Харесай

Стана ясно с какво изгърмя Георги Йомов

В урината на Георги Йомов е открит метаболид на тестостерона, което е анаболен стероид, твърди " 24 часа ", базирайки се на собствен източник. В събота стана ясно, че националът е дал позитивна проба за неразрешено вещество след дуела с Македония Гьорче Петров от Лигата на конференциите.

В момента той е със спрени права за 3 месеца и до 1 септември би трябвало да даде пояснения за случката пред УЕФА. Заради това са били тествани играчите на ЦСКА и Базел след реванша от плейофа за груповата фаза.

Наличието на анаболен стероид значи наложително 4 години наказване за национала, само че всичко зависи от чуването му от органите на УЕФА, като вероятно може за се стигне и до арбитражния съд в Лозана.

Единственият метод да се понижи наказването е да се уточни кой тъкмо е дал неразрешеното вещество или пък да се разкрие скица за доставка и потребление. При това състояние може да се стигне до две години и даже шест месеца, само че ще би трябвало малко знамение, с цел да се потвърди сходно нещо, се споделя още в информацията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР