В Управителния съвет на АПИ е назначен и нов член

...
В Управителния съвет на АПИ е назначен и нов член
Коментари Харесай

Георги Терзийски ще оглави Агенция Пътна инфраструктура

В Управителния съвет на АПИ е назначен и нов член – Радослав Влахов

Георги Терзийски ще бъде назначен за ръководител на УС на Агенция " Пътна инфраструктура ". Това заяви министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова. На днешното съвещание Правителството реши Терзийски да бъде освободен от досегашния си пост Областен шеф на Ловеч.
" Господин Терзийски е с административен опит и считам, че ще се оправи с предизвикването да оглави Агенцията ", сподели след съвещанието министър Аврамова. По думите й АПИ има няколко значими задания и една от тях е осъществяването на цялостна промяна в пътните такси. " Това е напълно нова за България промяна, която изисква цялостна готовност на Агенцията и която ще способства за събирането на повече средства, с които да можем да ремонтираме, рехабилитираме и построяваме републиканската пътна инфраструктура ", акцентира министърът.
Според нея другият значим сектор на пътната организация е построяването на нови автомагистрали и нови пътища. " Знаете,че работим интензивно по завършването на Автомагистрала " Струма ", доизграждането на Автомагистрала " Хемус " и работим за Автомагистрала " Европа ", сподели още Петя Аврамова.
В Управителния съвет на АПИ е назначен и нов член – това е Радослав Влахов, заяви още Петя Аврамова. Тя акцентира, че дружно с Дончо Атанасов, който има дълготраен опит в пътния бранш, новият управителен екип на Агенцията ще се оправи с всички провокации.
Във връзка с въвеждането на електронната система у нас министърът съобщи, че няма страна, която да е въвела такава система за един ден и това е развой, който ще продължи през цялата 2019 година

Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР