В университетската болница „Св. Екатерина стартира проект, свързан с електрофизиологично

...
В университетската болница „Св. Екатерина стартира проект, свързан с електрофизиологично
Коментари Харесай

Сърдечната клиника Св. Екатерина с нов метод за лечение на сърдечни аритмии

В университетската болница „ Св. Екатерина " започва план, обвързван с електрофизиологично лекуване на пациенти със сърдечни аритмии, оповестяват от клиниката.

Лечението се ползва при пациенти с недоволства от сърцетуптене и животозастрашаващи аритмии, като се употребяват най- актуалните технологии за регистрация на аритмиите и иригационна радифреквентна аблация.

Специален посетител бе доктор Маркус Амер, завеждащ бранш по " Електрофизиология " към Университетска болница " Kliniken Wels, гр. Виена, който дружно с доцент Светослав Йовев, завеждащ бранш „ кардиостимулация и електрофизиология " към УМБАЛ „ Света Екатерина " направиха сполучлива аблация на пациенти със сърдечни аритмии.

Съвместната активност на УМБАЛ „ Св. Екатерина " с доктор Амер, един от водещите електрофизиолози в Австрия, сертифициран в най-елитни лечебни заведения в Германия: " Heart center " Liepzig и университетската болница в Мюнстер ще продължи и за в бъдеще. По този метод ще се обезпечи по-голяма опция за лекуване на повече пациенти, страдащи от сърдечни аритмии.

За повече информация и записване тел: 02 915 9777, 02 915 9724
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР