В тютюневия град на Пловдив – безсилни срещу багерите и

...
В тютюневия град на Пловдив – безсилни срещу багерите и
Коментари Харесай

В „Честно казано с Люба Кулезич“: „Руският поток“ и един стаен доклад на ДАНС, който разповива бутафорни е...

В тютюневия град на Пловдив – безсилни против багерите и залъгани от властимащите? Ще се откри ли управническа смелост да се опълчи на тази дребнавост, която вижда светът само в РЗП и в полупразни жилищни кооперации? Говорят арх. Петкана Бакалова и проф. Мария Шнитер, които се изправиха с телата си против рушащите машини в историческото пловдивско каре и се борят за всяка тухла история.

 

Разследващият публицист Атанас Чобанов за „ Руския поток “ и един притихнал отчет на ДАНС, който през днешния ден разповива бутафорни евроатлантически пашкули – на Борисов, на Радев. А в студиото влиза енергийният специалист Красимир Манов, който може да е част от идващия парламент от листата на Коалиция „ За теб, България “. В корупционната среда на енергетиката ни ще покаже кой глобен олигарх построи в България газовия байпас, с който Путин отстрани Украйна, с цел да я бомбардира през днешния ден.

 

Насред два концерта, нов албум и 30 години театрален живот – дни преди концерта в зала 1 на НДК гостува фронтменът на група „ Остава “ Свилен Ноев. След трънливите първи години в кариерата през днешния ден той просто прави музика и дава газ, съгласно личните му самопризнания. Защото в този живот би трябвало най-малко един О2 и един шоколад.

 

В предизборната блъсканица ви срещаме и с Кремена Кунева – съосновател на фондация „ За положителното “ и цивилен деятел в задачите „ Национална детска болница “ и „ Украински бежанци “. Днес Кунева е в листите на „ Демократична България “ и е решена да продължи работата си, облечена в по-добри закони. Парадоксално ли е в Народното събрание някой да се занимава с положителното, следва да разберем.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР