В цялата страна трафикът е интензивен, без сериозни струпвания, обобщи

...
В цялата страна трафикът е интензивен, без сериозни струпвания, обобщи
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът в страната, обилен снеговалеж по високопланинските проходи

В цялата страна трафикът е натоварен, без съществени скупчвания, заключи основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов. Днешният ден, въпреки и финален от поредност почивни, минава относително умерено. Около 300 екипа на Пътна полиция са ангажирани с реализиране на надзор и подкрепяне на трафика.

Лека снежна завивка се е образувала в някои сектори на автомагистралите “Тракия ” и “Хемус ”, а по високопланинските проходи снеговалежът е изобилен. За снегопочистване е подхванато превантивно прекъсване на тежкотоварните коли над 12 тона: в двете посоки по остарелия път София-Ботевград, в посока София камионите се стопират още при Враца и Ловеч, а в противоположна посока – при гара Яна.

По молба на гръцките управляващи, за период от 24 часа се стопира придвижването на коли с товароносимост над 1.5 тона през Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко челник и Граничен контролно-пропусквателен пункт Илинден. Причина са влошените метеорологични условия в южната ни съседка. /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР