В ЦСКА са сериозно притеснени за двама от основните си

...
В ЦСКА са сериозно притеснени за двама от основните си
Коментари Харесай

В ЦСКА са притеснени за двама от основните си играчи

В ЦСКА са съществено обезпокоени за двама от главните си футболисти преди идните значими конфликти в шампионата и шампионата за Купата на България.

Става въпрос за твърдите титуляри Тибо Вион и Амос Юга, които имат по 8 жълти картона от началото на сезона и са директно застрашени от наказване за два мача при последващо публично предизвестие, осведоми " Тема Спорт ".
 ЦСКА с значима информация за почитателите си
ЦСКА с значима информация за почитателите си

Ето детайлности

Както е известно, на следващия ден армейците гостуват на Локомотив София, в сряда посрещат Локомотив Пловдив в междинния 27-и кръг, а идната неделя е безконечното дерби с Левски. Така в случай че някой от тях бъде украсен в " Надежда " или против смърфовете, няма да може да вземе присъединяване в срещата със сините.

И двамата футболисти нямат действителна опция в състава. Затова и не е изключено най-малко против Локо Сф треньорът Нестор Ел Маестро да опита да ги запази. Така той би се лишил от оптималните си 11 против един от най-слабите отбори в елита, само че ще усили шанса да може да ги употребява в дербито с Левски.

Евентуално наказване на Вион или Юга би основало още по-големи главоболия за сърбина преди конфликта със сините. Четиримата футболисти на армейците, които са в лазарета, към момента не са възобновили тренировки. В отсъствието на Иван Турицов и Мартин Стойчев отдясно на отбраната ще стартира Емануел Шакич.
 Анализаторът на ЦСКА Христиан Христов в
Анализаторът на ЦСКА Христиан Христов в " Без запаси ": За европейските приказки, Купата, сегашното и бъдещето

Не пропускайте следващия епизод на " Без запаси "

Той обаче е и първата опция на Вион отляво. При глоба на французина и неспособност на българските национали да играят против Левски като бек ще би трябвало да играе Сейни Санянг или Християн Петров да бъде преквалифициран.

Тобиас Хайнц е с най-малки шансове да се възвърне за дуела идващия уикенд, а в ЦСКА се надяват, че в първите дни на новата седмица капитанът Юрген Матей ще възобнови занимания.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР