В ЦСКА 1948, подвизаващ се в Трета лига, май наистина

...
В ЦСКА 1948, подвизаващ се в Трета лига, май наистина
Коментари Харесай

В ЦСКА 1948 май наистина си вярват: Ние сме ЦСКА! Искаме си Армията! Веднага!

В ЦСКА 1948, подвизаващ се в Трета лига, май в действителност имат вяра, че са ЦСКА, който побеждаваше Аякс и Ливърпул и има 31 купа на България. Аматьорите желали " Армията " незабавно... Не трябвало да има конкурс. " Червените " отново скочиха на ЦСКА, наричайки клуба Кърпачев.

Публикуваме написаното от тях без редакторска интервенция:

" ДА! Какъв конкурс за " Армията "! Ние сме ЦСКА и я желаеме незабавно.

Един път и ние ще се съгласим с представителите на отбора, който продължи традициите на Кърпачев (Литекс), местейки се в София под подправена идентичност. Точно като Спас-Александър.

Базите на ЦСКА не би трябвало да бъдат давани с конкурс. Те би трябвало да бъдат върнати незабавно на клуба, който ги трансформира в чудовище за противниците. И този клуб се споделя ЦСКА. Нашият клуб.

Навсякъде по света клубове банкрутират. Нищо обезпокоително. Те не изчезват. Просто стартират по закон - от най-ниското равнище, планувано в правилниците. Така се случи с Уимбълдън, Рейнджърс, Парма, околните до нас Рапид Букурещ и АЕК Атина.

Все клубове с велика история. Така се случи и с ЦСКА. Тимът беше фалиран съзнателно на 9 септември 2016 година. Но потегли от аматьорската софийска група и в този момент рита в Югозападната Трета лига.

Така е морално. Така се съблюдават разпоредбите на БФС, УЕФА, ФИФА, българските закони и тези на Европейския съюз. Българската страна е длъжна да почете това и да ни върне незабавно базите!

Всичко останало е машинация. Ще се простим, в случай че в миналото Болтън се реалокира на " Олд Трафорд " под името Манчестър Юнайтед. Ако в миналото Аугсбург заиграе на " Алианц Арена " като Байерн Мюнхен.

ЦСКА публично си желае базите назад. Нашето място е там. Натрапниците от Кърпачев (Литекс, ЦСКА-София) предизвикаха задоволително беди. Да се връщат откъдето са пристигнали ".

 ЦСКА 1948: В събота Левски играе с ребрандирания Литекс
ЦСКА 1948: В събота Левски играе с ребрандирания Литекс

От различния " червен " клуб не пропуснаха да се заядат с сътрудниците си от " Българска войска "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР