В центъра на българската столица пред сградата на парламента се

...
В центъра на българската столица пред сградата на парламента се
Коментари Харесай

ТАСС: Протестиращите в София и Варна настояват за оставка на правителството

В центъра на българската столица пред постройката на Народното събрание се организира всеобща протестна акция с искане за оставка на държавното управление, инициирана от партия Възраждане, която изведе няколкостотин души по улиците на София и Варна.

Протестиращите споделят, че „ съдружното държавно управление, водено от Кирил Петков, не е в положение да ръководи страната и през последните месеци обръща повече внимание на рецесията в Украйна, в сравнение с вътрешните проблеми “, оповестява ТАСС.

Привържениците на придвижването се пробват да отстранен украинското знаме от постройката на Столичния градски съвет, оповестява Българската национална телевизия (БНТ), която е там от април по решение на управляващите.

Пореден митинг пред постройката на държавното управление провежда Българската партия " Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване ". Те са недоволни от евентуалното унищожаване на ветото върху началото на договарянията за влизане на Северна Македония в Европейски Съюз.

Движението по пътищата в централната част на града е блокирано. Полицията дежури по софийските улици.

Превод: ПИ

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР