В традиционното си обръщение Володимир Зеленски заяви, че в първите

...
В традиционното си обръщение Володимир Зеленски заяви, че в първите
Коментари Харесай

Зеленски: Русия планира атака с ирански дронове

В обичайното си послание Володимир Зеленски съобщи, че в първите дни на новата година украинските сили са свалили повече от 80 ирански дрона, изстреляни от Русия. И насочи предизвестие. 

" Разполагаме с информация, че Русия възнамерява дълготрайна офанзива с дронове шахед. Русия залага на изтощението, на изтощението на нашите хора, на нашата противовъздушна защита, на нашата сила. Но ние би трябвало и ще създадем всичко, с цел да подсигуряваме, че тази цел на терористите ще се провали, както и всички останали ", съобщи той.

От Москва ускориха офанзивите с дронове - през последните 3 дни удариха градове и сериозна енергийна инфраструктура в цялата страна. 

Междувременно Русия заяви за загуби на бойното поле, нещо, което прави извънредно рядко. Съобщи за 63 жертви след украинската офанзива против краткотрайна казарма в Макеевка в окупирания Донецк. 

От Украйна обявиха, че са починали 400 съветски бойци, а 300 са били ранени. Данните както на Москва, по този начин и на Киев не могат да бъдат доказани, а достъпът до мястото е стеснен. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР