В този нулев епизод на седмичния подкаст Гласът на Капитал,

...
В този нулев епизод на седмичния подкаст Гласът на Капитал,
Коментари Харесай

Гласът на Капитал: Нулев епизод - Измисленият шпионски скандал с "Русофили"

В този нулев епизод на седмичния подкаст " Гласът на Капитал ", записан на 17 септември, ще чуете коментар на журналиста Йово Николов за така наречен шпионски скандал с " Русофили ", при който беше задържан водача на придвижването Николай Малинов. Той беше упрекнат, че е защитавал против възнаграждение ползите на две съветски неправителствени организации, свързани с някогашния офицер на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Леонид Решетников и олигарха Константин Малофеев. В епизода Йово Николов изяснява за какво в този случай прокуратурата бърка слугинаж с шпионаж.

" Гласът на Капитал " е седмичен подкаст, в който публицистите от " Капитал " описват забавна настояща тематика от политиката, стопанската система или бизнеса в дълбочина, с подтекст и разбор. Започваме с няколко нулеви епизода, в които тестваме разнообразни формати. Те са записани в последните няколко седмици, по тази причина и тематиките евентуално са ви добре познати. Решихме въпреки всичко да ги споделим с вас, с цел да съберем противоположна връзка какво и по какъв начин можем да подобрим. Можете да ни пишете на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Чуйте и другите нулеви епизоди тук.

Гласът на Капитал: Защо Христо Ковачки гори отпадък
Ивайло Станчев изяснява схемата на енергийния предприемач за удължение на живота на топлоцентралите му из страната

Гласът на Капитал: Борисов ли ръководи страната
Алексей Лазаров и Румяна Червенкова описват кои са сигналите, че освен министър председателят държи кормилото на ръководството NB: Очаквайте идната седмица в " Гласът на Капитал " специфичната ни предизборна поредност - " Един ден с претендентите за кмет на София ". Прекарахме време на терен с Йорданка Фандъкова, Мая Манолова, Борислав Игнатов и Борис Бонев. В няколко епизода ще чуете какви решения оферират те на проблемите на София, по какъв начин ги видяха нашите кореспонденти, по какъв начин ги посрещат жителите и какви въпроси им задават.
АУДИО Гласът на Капитал: Нулев епизод - Измисленият шпионски скандал с " Русофили " Your browser does not support the audio tag.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР