В този час в парламента започна срещата на вицепремиера и

...
В този час в парламента започна срещата на вицепремиера и
Коментари Харесай

Започна срещата между Нинова и Каракачанов - на вода, вместо на бира

В този час в Народното събрание стартира срещата на вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов със соцлидерката Корнелия Нинова. Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация влезе в зала " Изток " дружно със зам.-председателя на ПГ на Обединени патриоти Искрен Веселинов. Нинова пък е придружавана от Васил Антонов и Атанас Зафиров.

Срещата сред водачите на Вътрешна македонска революционна организация и Българска социалистическа партия бе проведена след замяна на реплики сред двамата на 1 май. Тогава Каракачанов предложения Нинова " на по бира ", с цел да я убеди, че митингите на алените против държавното управление са неоснователни. Днес обаче двамата седнаха един против различен на по чаша вода.

В четвъртък Нинова ще се срещне и с другия вицепремиер на патриотите Валери Симеонов. Това провокира неодобрение от третия сътрудник в обединението - водачът на " Атака " Волен Сидеров, който написа по-рано през днешния ден ядосан пост във фейсбук. Той анулира съвещанието на парламентарната група, до момента в който сътрудниците му не му обяснят за какво водят персонални срещи със соцлидерката. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР