В това видео можете да видите бившият вече военен министър

...
В това видео можете да видите бившият вече военен министър
Коментари Харесай

Какво означава това отклоняване на погледа точно в този момент?

В това видео можете да видите някогашният към този момент боен министър Стефан Янев да приказва за ползи и по-конкретно да загатва за „ непознати ползи “. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1454
„ Пропагандни акции в нечий интерес “, са думите му. 

Всички се досещаме, че загатва за въздействие на НАТО над българската политика. Но „ непознати ползи “ сега се употребява и за въздействието на съветското посолство, както и непосредствено дирижирана от Кремъл позиция на някои български политици, които явно се държат наобратно на целия цивилизован свят. 

(Той самият попадна измежду споменаваните имена) 

Има съмнения, че извършват непозната воля, подчинена на Кремъл. Доколко това е по този начин, единствено те и вероятно, в случай че има такива, техните съветски шефове биха знаели това. Ние няма по какъв начин да го знаем на 100% и да заявим: да, по този начин е. Правим обосновани догатки към този момент. Разследване би могло да покаже дали е по този начин или не. 

Това самò по себе си, в случай че е истина, съставлява опасност за тях и значи, че още по-ожесточено ще пазят позицията си, надявайки се техният „ шеф “ да завоюва войната. Ако ли не, ролята и позициите им ще са доста… те си знаят, ние ще кажем единствено „ глупави “. 

Но в този момент всъщност:

Според… ще го назовем „ поведенческата логика на психиката “ за по-лесно, има редица способи да се дефинира дали даден човек лъже или не, за кое лъже и за кое – не (защото в един разпит може да лъже за едно, а да споделя истината за друго). Езикът на тялото, несъмнено, е сериозен знак. 

Когато да вземем за пример един така наречен нарцис (човек, който страда от narcissistic personality disorder) лъже, той се изправя пред обстоятелството, че осъзнава държанието си, само че те са сравнително… страхливи не, само че да кажем „ притеснителни “, когато изричат лъжи или когато нещо ги тревожи. 

Поглеждането настрана е страховит знак, тъй като тогава – за секунда – се показва терзанието. 

Това държание важи с цялостна мощ и за елементарните лъжци, които не страдат от narcissistic personality disorder, само че (това е любопитно) за тях е по-лесно да се прикрият, в сравнение с за един нарцис.

Странно е, тъй като хората с девиантно държание лъжат доста повече, само че елементарните хора мога да прикрият някои тикове по-добре, въпреки да им липсва „ фикция “ в надграждането на подправени обстоятелства. 

Ето ви един опит, с цел да научите дали някой споделя неистина за обещано нещо („ отново заповядайте “ за справката): изберете си въпрос, чийто отговор знаете и подозирате, че индивидът отсреща има интерес да ви излъже. Да кажем: знаете, че даденият човек е пипал нещо ваше, видели сте го скрито или на видео, само че той не знае. Задайте си въпроса: ти пипа ли това? И го наблюдавайте в очите.

Когато лъже, ще огледа единствено за секунда встрани. Не през цялата дрънканица, а единствено сега на изричането на лъжата, след това отново ще си върне погледа на вас. 

После му дайте малко време да се отпусне и сякаш повърхностно попитайте това, което в действителност ви интересува и не знаете отговора: а ти върви ли еди-къде-си; видя ли се с еди-кой-си; получи ли от него това и това? 

И го гледайте в очите. Както е излъгал за това дали е пипал въпросното (споменато горе) нещо и е погледнал встрани, по този начин ще го направи и в този момент. 

Това е и способ за още нещо, освен за установяване дали лъже или не, а и дали лъжещият е умопобъркан. Което към този момент навежда в друга посока, а точно: дали обвиненият може да носи отговорност за дейностите си или не. Но това е последваща напълно друга стъпка. 

Разликата е следната: елементарен човек или „ нарцис “ 9 от 10 пъти или 10 от 10 ще огледа настрана за секунда, до момента в който психопатът няма този механизъм и той може да ви гледа втренчено в очите и да ви лъже без окото му да мигне. Но това е към този момент напълно друга история. 

Да се върнем на нашето видео.

Забележете какво става с погледа на някогашния министър в това видео --> на минута 01:01 от обръщението, когато споделя думите: „ пропагандни акции в нечий интерес “. 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР