В торото издание на „Забраненото шоу на Рачков“ отново донесе

...
В торото издание на „Забраненото шоу на Рачков“ отново донесе
Коментари Харесай

Гореща тема в „Забраненото шоу на Рачков“: Семейното положение – вечно забавление или криза до живот

В торото издание на „ Забраненото шоу на Рачков “ още веднъж донесе усмивка на феновете на NOVA в неделната вечер от 20:00 до 22:30 ч. Темата на предаването беше „ Семейно състояние “ и събра всички гледни точки с типичното възприятие за комизъм, разнообразни скечове и звездни посетители, които се впуснаха в непредвидени провокации. Димитър Рачков сервира вълнуващи и смешни изненади на всички звезди, а на сцената на предаването три двойки одобриха предлагането на водещия, като подписаха мним брак в ефир.

Едно от най-известните зведни фамилии в България – дует „ Ритон “, се появи на сцената, с цел да покаже на феновете какво е да си в благополучен брак повече от 40 години. След като водещият ги подложи на пресечен разпит за фамилния живот, те получиха и една специфична изненада – самият Филип Киркоров се включи онлайн в шоуто, с цел да поздрави българските естрадни икони. Оказа се, че в продължение на четири години те са били скарани и не са се чували, само че ефира на „ Забраненото шоу на Рачков “ събра другарството им още веднъж. „ Наистина не бяхме говорили от повече от четири години. Благодаря на това шоу и екипа му, че се свърза с мен, с цел да мога да ви чуя и да се сдобрим. “, разгорещено показа Филип Киркоров в директната връзка от Москва.



Благой Димитров и Златка Райкова също станаха част от „ Забраненото шоу на Рачков “. Двойката беше провокирана да познае разнообразни заглавия от жълтата преса, които бяха закодирани с емотикони и задачата се оказа нелека, само че доста занимателна. В края на гостуването Златка подари на публиката и феновете осъществяване на песента „ Истина “ на Милена, а беквокали бяха Рачков и Благой.

В музикална фиеста се впусна Софи Маринова, която също бе специфичен посетител на Димитър Рачков. Той съумя да накара обичаната певица да опитва като пя на британски, а в идващото музикално предизвикателство се включи и самият водещи. За десерт певицата направи музикален дует с рапъра Тото на неговия шлагер „ Циганска женитба “. Зрителите се любуваха и на осъществяванията на Любо Киров, който сложи сантиментален завършек на предаването с най-известните си любовни песни, които изпя в чест на трите „ бракосъчетания “.



Актрисата Албена Михова още веднъж сподели забележителния си комедиен гений като бе сътрудник на водещия в два скеча. На сцената във второто издание почитателите на „ Забраненото шоу на Рачков “ видяха паметния Тодор Славков и се любуваха на танцовите осъществявания на Метин Енимехмедов и Адриана Димитрова. И публиката още веднъж беше цялостна със звездни посетители – Мария Гроздева, Валери Григоров, Лоренцо и Миглена Ангелова.

Не пропускайте „ Забраненото шоу на Рачков “ и идната неделя от 20:00 по NOVA, когато тематиката ще бъде „ София против провинцията “, а посетители ще бъдат Соломон Паси, Ники Кънчев, Васил Найденов и доста други!

Следете и формалния Instagram профил на „ Като две капки вода “ за настоящи вести. Епизоди от предходни сезони на предаването можете да откриете в и в.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай Студентка влиза в кабинета на млад учител и разкопчава няколко копчета на блузата си: - Бих направила всичко, с цел да взема този изпит... - Всичко...… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниИзраелските учени позволили, че е допустимо приемът на ниски дози аспирин да има удобен ефектВ последните седмици и в Амстердам имаше няколко по-малки демонстрацииИлиян с нищо не може да потвърди, че майка му е починалаСтартираме летния сезон под мото „ България – безвредна дестинация за лято 2021 ”Точно и ясно сме подали информацията, която беше изискана от насНай-тежкото затруднение на ковид при децата е мултисистемният инфекциозен синдромЖената е прекарала няколко дни със признаци на ковид-19 у домаЧака се документално мнение на европейския регулаторен орган за качеството на имунизацията на „ Астра Зенека ”Считам, че съразмерно разделяне на имунизациите на глава на популацията е най-справедливият метод, разяснява премиерътБългарският туристически сезон ще бъде открит от 1 май, заяви Марияна НиколоваКакво се споделя в позиция на компаниятаЕдин от най-популярните боксьори в историята Марвин Хаглър е умрял на 66-годишна възрастИнцидентът се разиграва на столична улицаТя уточни, че обстановката в София остава тревожна
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР