В тези ТЕЦ-ове няма нищо държавно, така че държавата да

...
В тези ТЕЦ-ове няма нищо държавно, така че държавата да
Коментари Харесай

Делян Добрев: Хората обедняха от управлението на Кирил Петков

В тези ТЕЦ-ове няма нищо държавно, тъй че страната да е отговаряла. Според мен тази тематика е прекомерно комплицирана и по тази причина се включва Европейската прокуратура. Това сподели от ГЕРБ по мотив следствието на европрокуратурата за злоупотреби при търговията с нездравословни излъчвания.

Попитан дали знае кой е притежател на ТЕЦ " Брикел ", той уточни: " Не съм проверявал документите, доколкото знам, Ковачки е единствено съветник там ".

Политикът от нападна политическите си съперници от коалиция ПП-ДБ и Атанас Атанасов, които бяха посетители в утринния блок преди него, с думите: " Идват по двама в студиото, тъй като не могат да схванат даже кой в кое студио да върви, а и вървят като еднополови двойки ".

Хората в България обедняват. Политическа партия и Демократична България нямат решение на казуса с инфлацията. В последните две години инфлацията в България е 20%, два пъти по-висока от инфлацията в Европейския съюз. Хората обедняха от ръководството на. По време на ръководството на инфлацията беше сред 0 и 2%. Ако хората желаят да няма инфлация и те да не обедняват повече, би трябвало да се доверят на, съобщи Добрев.

Дали е управлявал сполучливо или не, го споделят хората на изборите. На последните избори беше първи, уповавам се и на този избор това да е по този начин, добави той.

В отговор на въпрос дали глобеният по американския закон " Магнитски " някогашен министър на финансите и член на Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва ще е в листите на партията за изборите, означи, че Горабнов не е министър и член на управителните органи на политическата мощ повече от две години.

Защо внезапно в този момент решихте, че би трябвало да е в листите? Още преди 3 година сме решили, че той е изиграл своята роля в партията, дал е каквото може. Ако не беше Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва, нямаше да сме в чакалнята на еврозоната. По времето на Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва бюджетите ни бяха с под 3% бюджетен недостиг и инфлацията беше сред 0 и 2%, акцентира Добрев.

Той разяснява, че не утвърждава разновидността да бъде препоръчано експертно държавно управление след изборите. Кабинетът би трябвало да бъде от политици, тъй като при експертните кабинети се губи отговорността и в случай че той е несполучлив, партиите се дистанцират от него, означи.

Ние предлагаме ръководство, в което в страната се строи, в което няма инфлация, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР