В телевизионното интервю на министър Кацаров, видяхме един объркан човек,

...
В телевизионното интервю на министър Кацаров, видяхме един объркан човек,
Коментари Харесай

Проф. Герджиков за провала на Радев и хората му: Действията на правителството са плод на паника, страх и некомпетентност

В телевизионното изявление на министър Кацаров, видяхме един комплициран човек, който е изцяло неопитен за здравната рецесия. В ефир той призна, че чак в този момент се подписват контракти за безвъзмездни проби, че едвам през днешния ден е питал за респиратори, че е належащо време, с цел да се провеждат нещата както би трябвало. Това разяснява в Свищов претендентът за президент проф. Анастас Герджиков във връзка вчерашните оправдания на Стойчо Кацаров за взрива на пандемията, с който по-рано през днешния ден и Румен Радев си направи пиар, както ПИК сподели. В последна сметка обаче Радев не уволни министъра, нито отстрани ограниченията, които подлудиха цяла България. Проф. Герджиков разяснява, че служебния кабинет се е провалил.
свързани новини21781преди 37 минути
" Въпросът е какво е предписание държавното управление цяло лято, за какво занапред се подхващат ограничения, които трябваше да са факт преди месеци. Действията на държавното управление са плод на суматоха, боязън и непросветеност ", съобщи още кандидат-президентът, подсилен от академичната общественост и учителите, ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и Български земеделски народен съюз.

В Свищов през вчерашния ден, дружно с кмета на града Генчо Генчев и ректора на Стопанска академия " Димитър А. Ценов " проф. Марияна Божинова, той се срещна с жители, които му споделиха паниките си от настъпилия здравен безпорядък поради едноличното ръководство на Радев.


свързани новини60164на 22.10.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР