В тази статия ще разгледаме кои са двете зодии, за

...
В тази статия ще разгледаме кои са двете зодии, за
Коментари Харесай

Кои са двете зодии, към които хората имат стереотипи?

В тази публикация ще разгледаме кои са двете зодии, за които има най-вече стереотипи и ще се опитаме да разбираем за какво те са такива. Като погледнем зодиака виждаме по какъв начин блестящо светят имената на Близнаците и Скорпионите. Защо тъкмо те? 

Управляващата планета на Близнаците, Меркурий, може да е отговорна за неверните им стъпки. Меркурий е държател на Близнаци и истинският господ на лъжите в гръцкия и римския пантеони. Той обича да играе с нашите глави и усещания за нещата. Той управлява всички неща, свързани с връзката, търговията и пътуването. Но те не са измамници или двулики. Меркурий също е доста мощен по няколко недооценени метода. Той е единственият господ в митологията, който може да пътува сред боговете на Олимп, хората на Земята и мъртвите в подземния свят. Някои хора са прекомерно заключени в личните си способи на мислене и говорене, с цел да преодолеят пропуските, които съществуват сред нас - само че не Близнаци. Те живеят за тези пропуски. Това значи, че Близнаците могат да имат неповторима дарба да поддържат връзка с хора на разнообразни равнища. Тази еластичност може да се преглежда като неустойчивост, което е по-скоро наша виновност, в сравнение с тяхната. 

Символът на Скорпион (скорпион) и планетата (Плутон) може да са отговорни за това, което са те.  Марс, римският господ на войната, е историческият планетарен държател на Скорпион. Но астролозите също свързват знака на хороскопа с планетата Плутон, кръстена на римския господ на подземния свят. След това има признакът Скорпион: скорпион, отровно създание. Така че имаме три тематики - война, гибел и отровни същества - които разбираемо потискат ентусиазма на хората към Скорпиона. 

Подобно на зимата, която се трансформира в пролет, със гибелта идва и новият живот. Тази промяна и цикличност на Вселената е мощна и тази мощ е това, което кара Скорпиона да съществува. В последна сметка спорът, гибелта и заплахата ни разрешават да оценим мира, новото начало и здравето и по този начин затваряме кармичния кръг. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР