В тази статия ще научите най-добрите рецепти за сваляне на

...
В тази статия ще научите най-добрите рецепти за сваляне на
Коментари Харесай

Рецепти за бързо сваляне на температура от Петър Димков

В тази публикация ще научите най-хубавите предписания за събаряне на температура на именития национален врач

Петър Димков е оставил след себе си голям брой предписания за най-различни болести и недоволства. Тук ще ви срещнем с подбрани лекове за висока температура, които работят безотказно.

Все отново е нужно да обърнете внимание и на средства за повишение на имунитета и отнасяне на другите признаци, с цел да постигнете цялостно излекуване допустимо най-бързо. В сезона на грипа е целесъобразно да се погрижите за защитните сили на организма си като ядете здравословна и богата на витамини храна и да се движите повече.

По-надолу ще намерите потвърдени предписания за намаление на телесната температура от националната медицина и лечителя Петър Димков.

Първо ще разгледаме някои нормални предписания за намаление на температура от националната медицина: 

Шипката е един от най-хубавите източници на аскорбинова киселина. Пригответе отвара в съответствие 1:1 -1 с.л. шипков плод и 1 ч.ч. вряща вода. Тя би трябвало да отлежава 10-12 часа, тъй че най-добре да си извършите нужното количество за едно денонощие. Витамин С може да си набавите и от лимони. Добра композиция е сокът от един лимон, от една ябълка и 1 с.л. мед.

Бързо може да понижите температурата, в случай че външно охлаждате тялото. Студени вани и душове обаче не се предлагат, тъй като провокират прекомерно внезапно преохлаждане, което организмът не понася добре. Сложете на челото забрадка, напоена в разтвор от половин литър вода и 1 с.л. оцет. Подобен резултат има компрес от 2 настъргани сурови картофа и 1 с.л. оцет. Завийте в марля и поставете на челото. Внимавайте при компреса с лед – сваляйте го понякога, с цел да не предизвикате внезапно преохлаждане.

Високата температура спада и с фрикция на гърдите, гърба и крайниците

Използвайте примес от вода и оцет в съответствие 2:1. Друг вид е да извършите разтривката със мощен алкохол и вода в съразмерност 1:1. Тя е подобаваща единствено за възрастни, не се предлага за деца.

Ако бебе под 3 месеца вдигне даже ниска температура, бързата консултация с педиатър е наложителна. На тази възраст повода за повишението незабавно би трябвало да бъде открита, тъй като може да се дължи на бактериална зараза, а тя е евентуално рискова за най-малките.

Три предписания за бързо сваляне на температура на Петър Димков

• За по-бързо събаряне на температура тялото се намазва със примес от жълтъци 1 ч.л. исиот. Завива се с чаршаф. От тази процедура тялото се зачервява и болният се изпотява.

• Изпотяване се провокира и с половин час парна баня на краката до под колената. Прави се с гореща вода, в която са разтворени 1-2 шепи морска сол и е пусната торбичка с 50 г смян синап. След това болният се увива с одеяло.

• След банята се пие 150 мл чай от люлякови листа. 6-8 листа врят в 500 мл вода 5 минути. Течността се прецежда и се подправя с мед и лимон.

 боринал
БОРИНАЛ – билкова хранителна добавка за мощен имунитет и отбрана в сезона на грипа

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР