В тази статия ще говорим с вас за една много

...
В тази статия ще говорим с вас за една много
Коментари Харесай

Лек срещу различни здравословни проблеми! Нуждаете се от това!

В тази публикация ще приказваме с вас за една доста антична рецепта, която в продължение на десетилетия е била употребена за лекуване на разнообразни здравословни проблеми.

Състои се от три съставния елемент, които имат неповторими лечебни свойства и комбинацията от тях оказва помощ при доста от нашите здравословни проблеми.

Алое и мед – съдържат голямо количество потребни и хранителни свойства, а лимонът е един от най-големите антиоксиданти и пречистващи средства за нашето тяло.

Алое вера е едно от най-лечебните растения и оказва помощ в битката с доста заболявания. Това неповторимо средство ще ви помогне да се борите против:

колит гастрит язва намалява прогресията и растежа на злокачествени тумори артрит намалява възпалението, изключително в стомашно-чревния тракт стабилизира равнището на захар, холестерол, триглицериди, кръвно налягане помага да алкализирате тялото си предотвратява образуването на камъни в бъбреците предпазва ви от стрес помага да се форсира лекуването на рани по кожата възстановява клетките на тялото способства работата на червата, отстранява запека и освен

Рецепта за сиропа

Съставки:

1/4 литър пчелен мед 4 огромни листа алое вера 2 лимона (или лайм) с кората

Получаване:

От листата на алоето извадете гела, по-късно измийте лимоните и ги минете през месомелачка, в този момент смесете всички съставки и ги смелете в блендер.

Изцедете получената примес и я поставете в стъклен буркан, съхранявайте в хладилника.

Приложение:

Приемайте по 1 супена лъжица заран и на обяд след ястие в продължение на една седмица, по-късно продължете да приемате единствено по 1 чаена лъжичка заран още една седмица.

Вижте още: Ревматоидният артрит се лекува благодарение на чесън

След това лекуване би трябвало наложително да почивате една седмица, а по-късно, в случай че е належащо, повторете.

Този сироп не е доста прелестен на усет, само че в случай че го разтворите в малко количество вода или сок, ще можете да го пиете.

Съхранявайте в стъклен буркан в ледник, срокът на валидност е 1 месец.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР